Firmaaftale

Firmagaver og firmaaftaler

Firmagaver

Bottega Luigia hjælper både store og små virksomheder med at finde den rette firmagave. Vi kan både være behjælpelige med julegaver, jubilæum eller bonusgaven til medarbejderne. Bottega Luigia imødekommer selvfølgelig altid individuelle gaveønsker.

Bottega Luigia kendt for sin eksklusive indpakning. Indpakningen er førstehåndsindtrykket og afgørende for hvordan en gave modtages. Alle firmagaver får derfor vores eksklusive gaveindpakning.

Firmaaftale

Bottega Luigia laver også kaffe- og the-løsninger til virksomheder, der ønsker at forkæle deres ansatte med kvalitets kaffe og the.

Bottega Luigia leverer altid service udover det sædvanlige og dermed kan du bruge din tid på andre opgaver uden at skulle bekymre dig om gaver og aftaler.

Med vores brede sortiment af kaffe, the og specialiteter har vi mulighed for, at levere lige præcis den firmagave du ønsker med dag til dag levering.

Som firmakunde hos Bottega Luigia får du:

  • Særtilbud
  • Rabataftale for din virksomhed på jeres indkøb
  • Faktura
  • Levering
  • Firmajulegaver
  • Eget logo på firmagavekurve – Vi giver nu vores firmakunder muligheden for at få eget logo på nogle af vores udvalgte firmagaver. Spørg gerne efter andre ønsker.

Få et tilbud før du bestiller

Skal du bruge en enkelt gave? En kurv med flere varer pakket specielt til gavemodtageren? Eller hundrede ens gaver?

Kontakt os og få et tilbud – vi vil gøre vores yderste for finde den rette gaveløsning, som begejstrer modtageren.