Cookie & privatlivspolitik

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hjemmesiden indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på flere måder:

– Ved brug af cookies;

– Ved at brugeren selv afgiver oplysninger, f.eks. ved køb af produkter

– Ved at brugeren opretter og benytter sig af et login i forbindelse med benyttelse af hjemmesiden

– Ved at brugeren benytter sig af sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter, hvor brugeren aktivt henviser til Bottega Luigia, f.eks. ved brug af funktioner som Like, Share, Tag mv. eller brug af hashtags, følger vores Instagram profil eller på anden måde kommunikerer med os via de sociale medier.

 

Hvad er en cookie og hvorfor bruger vi cookies?

Hos Bottega Luigia registrerer vi dine besøg på bottegaluigia.dk ved hjælp af cookies. Når du besøger bottegaluigia.dk, lagres der en cookie på din computer, og Bottega Luigia kan derigennem følge dit besøg og din anvendelse af vores hjemmeside.

En cookie er en tekstfil, som fortæller os blandt andet, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange produkter der bliver set, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv.

Bottega Luigia bruger også Google Analytics til analyse af trafikken på Bottegaluigia.dk

Når du besøger Bottegaluigia.dk, er det cookies fra disse systemer og vores egne cookies, som din computer modtager.

Cookieinformationerne, som bruges til statistiske formål, er anonyme. Cookies kan dog også indsamle personoplysninger om dig, f.eks. din IP adresse, dine præferencer mv.

 

De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie. Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies. Vejledninger til sletning af cookies til de mest brugte browsere findes her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Personoplysninger

Brug af flere af Bottega Luigias tjenester kræver, at du giver os personoplysninger, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve eller køber en vare på Bottegaluigia.dk. Vi indsamler oplysninger om dig, såsom dit navn, adresse, by, e-mail adresse, telefonnummer. I forbindelse med online køb med kreditkort indsamler vi også dine betalingsoplysninger.

Oplysninger indsamlet ved e-mail bestillinger bruges til gennemførelsen af din bestilling og kan anvendes, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål eller reklamation i forbindelse med din bestilling.

De indsamlede oplysninger kan endvidere bruges til at målrette indhold, kommunikation og markedsføring til brugerne samt profilering af brugerne i det omfang persondataloven og øvrig lovgivning tillader det.

Når du bruger sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter i din kommunikation med os eller aktivt henviser til Bottega Luigia via de sociale medier (funktioner som Like, Share, Tag mv., brug af hashtags osv.), kan vi vælge at anvende oplysningerne til redaktionelle formål. Vi vil kun anvende dine oplysninger til disse formål i overensstemmelse med persondataloven.

 

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun udvalgte medarbejdere adgang til vores registrerede brugerdata.

Bottega Luigia videregiver eller sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart, medmindre videregivelsen følger af lovgivningen. Videregivelse til tredjeparter til brug for markedsføring vil derfor ikke ske uden dit samtykke.

Vi opbevarer ikke dine oplysninger længere end nødvendigt, og oplysningerne vil herefter altid blive slettet.

 

Kontakt Bottega Luigia

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte Bottega Luigia på tlf. 3311 0021 eller e-mail info@bottegaluigia.dk

Bottega Luigia

Bottega Luigia

3311 0021
error: Content is protected !!